Bachelordag op 7 februari> VU is verder kijken
Bachelordag op 7 februari

Maak op zaterdag 7 februari 2015 kennis met de opleidingen van de Faculteit der Geesteswetenschappen tijdens de Bachelordag. Bezoek een voorlichtingsronde of bezoek de informatiemarkt voor antwoorden op jouw vragen. Zo helpen studenten en medewerkers je bij het kiezen van je opleiding.

Sluiten Lees verder en meld je aan!
Voorlichting> VU is verder kijken
Voorlichting

De Faculteit der Geesteswetenschappen van de VU biedt je het hele jaar door mogelijkheden om meer informatie te krijgen over een opleiding of eens de sfeer te komen proeven op de universiteit. Denk maar aan een dagje meelopen met een student, een masterclass of natuurlijk de Bachelordag op 7 februari en de Masterdag op 14 maart!

Sluiten BachelorvoorlichtingMastervoorlichting

Faculteit der Letteren

Faculteit der Letteren

Welkom bij de Faculteit der Letteren. Per september is de faculteit der Letteren onderdeel van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Het laatste nieuws en de agendapunten lees je op de website van de nieuwe faculteit: fgw.vu.nl.

Via het menu aan de rechterkant bezoek je direct pagina’s met interessante informatie op de nieuwe website van de faculteit der Geesteswetenschappen. Bijvoorbeeld het aanbod Bacherloropleidingen of Masteropleidingen.

De persoonlijke pagina's van het wetenschappelijk personeel blijven voorlopig nog op deze website te vinden.

Op vu.nl kun je kennismaken met het volledige aanbod opleidingen aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Bachelordag Volg onze faculteit

spamfuik@vu.nl